Kaspersky VPN-versjoner

Kaspersky VPN er tilgjengelig i gratisversjonen og den ubegrensede versjonen.

Merk: Tilgjengeligheten av gratisversjonen avhenger av din region.

Gratisversjon:

Du kan bytte fra gratisversjonen til den ubegrensede versjonen ved å kjøpe et abonnement.

Ubegrenset versjon:

Mer informasjon om Kaspersky VPN-versjoner finner du på My Kaspersky.

Merk: Når du bruker den ubegrensede versjonen av Kaspersky VPN, kan det hende programmet gir deg beskjed om at et annet abonnement er tilgjengelig. Dette varslet vises kun hvis abonnementet som ble funnet gjelder for færre enheter enn det nåværende abonnementet ditt. Hvis du bytter til dette abonnementet, vil Kaspersky VPN gå over til gratisversjonen på noen av enhetene det er installert på.

Se også

Oppgrader til den ubegrensede versjonen

Om abonnementet